Harridslev Rideklub

Harridslev Rideklub

29. november 2023 Af hark

Harridslev Rideklub nu også som blog! Harridslev Rideklub, måske bedre kendt som HARK, er en rideklub der startede op helt tilbage i 1974 og som ligger placeret blot 8km fra Randers.

Hvem er Harridslev Rideklub?

Vi i HARK er stolte over, at være en rideklub med en bred viden og mange interesse punkter, og vi tilbyder alt fra dressur, spring og voltige – men er også gode indenfor bredderidning og kæphest!

Vi favner i HARK gerne ALT og ALLE – Og har man en god ide, en drøm eller en vision omkring heste og ridning man gerne vil fører ud i livet, så er HARK stedet hvor vi gerne giver plads til at udforske dette, i samarbejde med alle HARKS skønne medlemmer!

Vores elevheste

De vigtigste ansatte vi har i HARK er uden tvivl vores mange skønne elevheste og ponyer, som er højt elsket og værdsatte af alle klubbens medlemmer!

Elevhestene hos os er en dejlig blandet flok, store og brede, små og smalle, Brune og skimmel og alt der imellem er repræsenteret, og derfor er det helt umuligt at pege ud for den enkelte hvilken der er vores favorit. Alle vores heste og ponyer har deres egen personlighed, og særprægede personlighed som skinner igennem hver eneste dag!

Vi vægter hestevelfærd ekstremt højt her i Harridslev, og vores elevhestene går i løsdrift, og får forskellige former for behandlinger, for at blive holdt i tip top stand! De bliver passet med sadelmager, smed, massage og alt hvad en hest kunne drømme om! Elevhestene i Harridslev kan næppe drømme om et meget bedre heste liv.

Rideklubben

Vi er i HARK en lille stald, men en stor klub! Vores skønne elevheste og ponyer bruger alt vores stald plads, men da vi har de skønneste faciliteter, både for elevrytterne og deres forældre, som ofte anvender vores gode gamle 20×40 hal, med lækker fiberbund, fordi kun det bedste er godt nok til vores elevheste! Men også for private ryttere, der elsker at komme i vores lækre 20x60m ridehal, opbygget i 2017. Herudover har vi nogle dejligt store udendørsbaner, som både bliver brugt til spring og dressur – OG vores faciliteter står
altid kniv skarpt, da vi elsker at holde stævner og vise vores flotte rideklub frem!

Sportsgrene

Som nævnt laver vi i HARK lidt af hvert, bare det har med heste at gøre, så syntes vi helt sikkert at det er sjovt! Dressur, spring, voltige, ponygames, horsemanship, kørsel, kæphest – er der noget vi ikke har endnu? Jamen så kræver det bare at nogen har lyst til at fortælle om det og lærer fra sig, så er der plads til det hos os!

I Harridslev kan du også ”gå til hest”, hvor du sikkert kan lære at omgås heste og færdes i stalden sikkert. Du kan få undervisning og kurser ved kendte beridere, ride på ungdomshold og komme til som voksen motionist! Der er PLADS TIL ALLE!

Vores Underviserer

Med alle vores interesser, har vi også en del fantastiske undervisere repræsenteret i HARK – DEM vil vi super gerne fortælle om! Men hvor skal vi starte og hvor skal vi slutte med dem? De får altså deres helt eget indlæg, når de har fundet ud af lige præcis hvad de gerne vil fortælle om dem og deres undervisning!

LÆS OGSÅ: Vi elsker voltigering!

Mål og drømme med vores blog her på Horse Journal!

Vi er super spændte på den her nye blog, og er så glade for at kunne være repræsenteret her på Horse Journal! Vi har så mange ting vi gerne vil fortælle om!

  • Vores underviserer
  • Vores elevheste
  • Fritid for alle
  • Fysiske problematikker
  • Ridning for voksne
  • Voltige
  • OG SÅ MEGET MERE

VI HAR SÅ MEGET VI GERNE VIL DELE!

Så bliv hængende, læs med, og hold dig opdateret på nye spændende ting fra vores hjørne.

Læs mere på bloggen